AJÁNLÓ
 
00:12
2014. 11. 05.
Avagy saját sztori a kicsinyesség csimborasszójáról. Tanulsága nincs. Még. >> a poszt folytatódik
A bejegyzés folyatódik
 
00:12
2014. 11. 05.
U 19-es lányaink az elmúlt egy hétben a korosztályuk EB-jén virgonckodtak, érem ugyan...
A bejegyzés folyatódik
 
00:12
2014. 11. 05.
Elsőre jónak tűnik, bár ez női kézilabda, szóval franc tudja... Az biztos, hogy egy...
A bejegyzés folyatódik
 
00:12
2014. 11. 05.
Tavaly is nekem jutott az a kevésbé megtisztelő feladat, hogy beszámoljak Köln sötét...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ma kiderül, hogy idegenben ez a Breszt mit tud

0 Komment

Maradjunk annyiban, hogy a tegnapi sajtótájékoztató sem győzött meg arról, hogy komolyabb félnivalónk lenne ma, persze a Breszt masszív kis BL-csapat, nem véletlenül tettem őket a dobogóra. Remélhetőleg ma harcolni is fognak, de velük inkább majd csak akkor lehet minket ijesztgetni, amikor mi utazunk Fehéroroszba. Most tehát nem, inkább csak februárban.

És ezzel valahogy így lehet Ortega is, mert a Zágráb és a Montpellier ellen készülve lényegesen mélyebb barázdákat véltem felfedezni rajta. 

(Tudom, hogy hétköznap, de valami szurkolást azért hozzunk össze mára, eddig gyönyörű szezont fut a tábor, ne maradjunk adósai ma se a srácoknak.)

Ettől függetlenül el kell mondani mindenképpen, hogy az otthon sorozatban elképesztően szoros meccseket produkáló beloruszok védekezése már önmagában megér egy posztot, nem kisebb bajszokat rángattak eddig mint a Kiel és a PSG, ugyanakkor a Zágráb például edzőváltás utáni első meccsen ugyan, de egy góllal nyerni tudott ott. Nem tudom ki hogy van vele, de szerintem két hónap két frontos harc után elmondhatjuk azt is, hogy megtörtént a BL és a SEHA meccsek agyban való tökéletes összekutyulodása.

Szóval a Breszt védekezése otthon tényleg igazi pokol, most nem azt mondom, hogy nem lehet őket szétzilálni vagy hogy kirívóan kevés lenne a bekapott gól (26,25 az átlag), de azért aggódalomra ad okot még a nagyoknak is. Itt a Balkánon eddig összesen eyszer kaptak ki mégpedig a Zágrábtól, ugyanakkor kicsit csalóka a kép, hiszen minden meccsüket otthon játszották. Ma megnézzük mit tudnak idegenben, szombaton pedig a Vardart fogadják otthon. Az is egy érdekes meccs lesz, azt most megmondom. 

Viszont ha mi azt játszuk, amit tudunk, akkor hazai környezetben ez a Breszt nem okozhat komolyabb gondot. A védekezésre kell építenünk továbbra is, és megpróbálni a lehető legtöbb kreativitást belevinni a támadásainkba, egyrészt hogy ne unatkozzunk, másrészt mert szeretjük nézni a szép, ötletes támadásokat, ráadásul valószínűleg lesz olyan kemény ez a fehérorosz védekezés, hogy a szétcincálásához kell majd némi fantázia.

Amit nagyon szeretnék, azt most összeszedem pontokba:

- szeretném, ha 20 gól környékén kapnánk csak. Vagy alatta. 

- ha fenti megvalósul, akkor az is, hogy a kapusaink 40% körül fogjanak ma. 

- szeretném, ha Gulyás Peti folytatná az októberi formájában.

- szeretném, ha a szélsőink klasszikus szélsőgólokat dobnának, mondjuk 6-8 ilyennel már elégedett lennék, főleg ha ugyanennyit hozzátesznek még lerohanásból is, haha.

- szeretném, ha mindenki megfelelő időt játszana. 

Ennyi elég lesz a boldogságomhoz. A meccset végre a Digi adja, így legalább nem kell aggódnunk a közvetítés színvonala miatt. Meccsnaaaaaaaaaaaaap. 

Ja, és Ivan Pesic visszatért a városba, remélem ezt mindenki tudja. 


comments powered by Disqus

Hatosfal

blogavatar

A világ legjobb csapatsportjának történéseit követjük és tárgyaljuk ki több szempontból, ellentmondást nem tűrően.

Szocmédia