AJÁNLÓ
 
10:53
2015. 02. 01.
Avagy saját sztori a kicsinyesség csimborasszójáról. Tanulsága nincs. Még. >> a poszt folytatódik
A bejegyzés folyatódik
 
10:53
2015. 02. 01.
U 19-es lányaink az elmúlt egy hétben a korosztályuk EB-jén virgonckodtak, érem ugyan...
A bejegyzés folyatódik
 
10:53
2015. 02. 01.
Elsőre jónak tűnik, bár ez női kézilabda, szóval franc tudja... Az biztos, hogy egy...
A bejegyzés folyatódik
 
10:53
2015. 02. 01.
Tavaly is nekem jutott az a kevésbé megtisztelő feladat, hogy beszámoljak Köln sötét...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A szurkoláson túl

0 Komment

Van úgy, hogy az ember a legváratlanabb helyzetben kap segítséget a baj közepette, ez az eset éppen ilyen. A tavalyi év utolsó hónapjában két veszprémi szurkolótársunk döntött úgy, megpróbál saját eszközeivel segíteni egy bérletes pajtásukon. Szervezkedtek, kértek, kaptak majd adtak. A többit maga a meglepett hadd mesélje el, mi pedig könyveljük el példaként, hogy egymás között bizony így kell ezt...

"Óriási meglepetés ért karácsony előtt: a B-középben szurkoló két társam Bakai László és Gyurákovics István a legnagyobb megdöbbenésemre egy aláírt Chema-mezt adott át nekem. Ez különös boldogsággal töltött el, hiszen köztudottan ő a kedvencem a csapatban. Az is kiderült, hogy a társaim ezzel a szép gesztussal segíteni kívántak nekem. Ugyanis Édesanyám több mint két éve súlyos rákbeteg, mindez pedig felemésztette a család teljes anyagi forrását. Ezért gondoltak arra a srácok, hogy felajánlják licitálásra az aláírt ereklyét, az ebből származó bevételt pedig édesanyám gyógykezelésére fordíthatnánk, ezzel is megpróbálva édesanyám életét megmenteni." - mesélte meghatottan Lévai Rita.

Köszönöm nekik ezt a gyönyörű gesztust és a segítséget!"

A magunk részéről reméljük, hogy valós segítséget jelent majd Rita édesanyjának gyógykezelésére a befolyt összeg, ennek érdekében kérünk mindenkit, hogy fogjunk össze, aki teheti, segítsen a saját eszközeivel! Nyilván a licitálás, de már a megosztás is nagy segítség ebben a helyzetben. Ma kezdődött és február 22-ig tart a licit Chema mezére. 

A kikiáltási ár 20.000 Ft


comments powered by Disqus

Hatosfal

blogavatar

A világ legjobb csapatsportjának történéseit követjük és tárgyaljuk ki több szempontból, ellentmondást nem tűrően.

Szocmédia