AJÁNLÓ
 
12:50
2015. 05. 08.
Igaz, hogy ezt most nem gyermekkéz húzta, de így sem lett sokkal szimpatikusabb vagy szerencsésebb,...
A bejegyzés folyatódik
 
12:50
2015. 05. 08.
Továbbra is kék az ég, főleg Szeged felett, még mindig csodálatosan kék az uszoda az újszegedi...
A bejegyzés folyatódik
 
12:50
2015. 05. 08.
Azon röhögök, hogy múlt vasárnap hogyan esküdöztem, fogadkoztam, hogy még egyszer tuti nem...
A bejegyzés folyatódik
 
12:50
2015. 05. 08.
Na jó, most már bevallom, nem volt teljesen őszinte a mosolyom a félidőben és a nyugalmat...
A bejegyzés folyatódik
 
12:50
2015. 05. 08.
Azt javaslom, ezeccer tekintsünk el az udvariassági köröktől, mert az a múlt heti hat gól...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Megold(6)atlan?

0 Komment

A kék sarokban Töcök, és mivel mi magunk holnap korán útra kelünk, mert sűrű a program, gondoltam inkább kiteszem ma. Visszavágó elé, szuggerálós 6ossal. 

Sokak szerint ledolgoz(6)atlan a hátrány a Veszprémmel szemben. Főleg a pályán, de a parketten kívül is előrébb tartanak a dombon túl. Vannak, akik ezt sportdiplomáciának hívják, mások csak simán szakmai hozzáértésről beszélnek.  Sokak szerint nem reménytelen a helyzet, mert a Pick Szeged igenis már megérett rá, hogy a honi pontvadászatban begyűjtse a veszprémi skalpot. Abban mindenki egyetért, hogy a két tábor semmiben nem ért egyet, vagyis, hogy tök másként látják az ország piros szegletében a dolgok folyását, mint itt lent délen, a kékben.

 

Próbál(6)juk  a semlegesek szemével nézni a hétvégét, ebben az esetben is szuperek a kilátások. Két jó csapat, forró csarnok, a labda meg még mindig kerek, tehát gömbölyű, vagyis bármi megtörténhet. A bármiben a Veszprém áll jobban, mert nekik nyerni sem kell a Tisza-parton ahhoz, hogy hazai pályán kezdjék a két nyert meccsig tartó bajnoki döntőt.

Az igazi szegedi hívek gyógyít(6)atlanok, mert hisznek a csodában, hogy pont most, vagyis vasárnap (6) a varázslat és megtörik az átok végre: Pastor tanítványai is maguk javára fordít(6)nak egy  jelentős hátrányt. Mindenkire másként (6)ott a kupadöntő.  Pastor sokak szerint feleslegesen és értelmetlenül találta meg a vereség okaként a játékvezetői felfogást. Mások szerint kell egy kis Mourinhozás, amúgy pedig alapvetően van igazság a szavaiban. A jó José is mindig hadban áll a játékvezetéssel meg az ellenféllel. Megosztó a pali, de valamiért őt igazolják a történések…Juan Carlos a félsziget másik feléről  is erre az ösvényre lépett, kiváltva a vörös szekció a haragját, amit itt a (6)osfalon Csillics tolmácsolt. Persze bárki meg is haragud(6) Pastor szavai után, de talán nem árt egy picit megállni és átgondolni a dolgokat.  Nem árt(6) a sportágnak, ha figyelembe veszünk olyan véleményt is, ami a régi elfogadott értékeket és (6)árokat feszegeti.  Azaz a Veszprém oly sokat tett a kézilabdáért, hogy évtizedek óta megilleti a féltő óvó tekintet, meg boxban is nagyon meg kell verni a regnáló világbajnokot - ennyi jár nekik, na… Azt leszögezhetjük, hogy nem véletlenül nincsenek kint magyar játékvezetők egyes világversenyeken, és csak elvétve kapnak szerepet a BL küzdelmek során.  Talán a játékvezetői karra is ráférne egy kis vérfrissítés, netán képzés, valamint egy kis szemléletváltás.

Mit vár(6) a kedves publikum? Egy elszánt Pick Szegedet, amely egy kis fonálba kapaszkodva próbálja magát felhúzni a szakadék mélyéről. Óriási bravúrt bemutatva bizonyít(6)nak Pastor fiai a saját szurkolótáboruk előtt, hogy képesek a legnagyobbak ellen is csodát tenni. Persze ebben benne van, hogy elbuk(6) ez a próbálkozás az áhított 6 gólos győzelem helyett és megint zakó lesz a vége. Akkor majd meghallgat(6)juk  és elolvas(6) juk a piros oldal „na erre vertétek magatokat” típusú hozzászólásait. 

Ezzel együtt meg kell próbálnunk, mert pont nincs veszíteni valónk. Semmivel sem könnyebb egy góllal nyerni Veszprémben, mint itthon vágni közé 6 gólt. A többség szerint persze ez egy igazán lehetetlen küldetés, na de bátraké a szerencse!  A Pick Szeged pedig nem futamod(6) meg senkitől.

Ha tökéletesen játszunk, nem megfordít(6)atlan az állás. Olyan, mint a kupameccsek során ledolgozni a különbséget. Nem is olyan régen még Skala irányításával sikerült meglepni Ortegát az alapszakaszban, akkor héttel vertük őket.  

Ha a szöveg kisség olvas(6)atlan, bocsi - ez egy ilyen poszt!

Hajrá Kékek!

comments powered by Disqus

Hatosfal

blogavatar

A világ legjobb csapatsportjának történéseit követjük és tárgyaljuk ki több szempontból, ellentmondást nem tűrően.

Szocmédia