AJÁNLÓ
 
22:19
2014. 05. 28.
 
22:19
2014. 05. 28.
Alábbi szösszenet Fincs kolléga munkája, én csak kitettem. Hazudnék, ha azt mondanám...
A bejegyzés folyatódik
 
22:19
2014. 05. 28.
Az egész úgy kezdődik majd el, hogy péntek délben kiérünk Kölnbe. Hotel becsekkolás,...
A bejegyzés folyatódik
 
22:19
2014. 05. 28.
Bombafavoritok, vagy hogy is mondja ezt szép szóval a szaksajtó, teszem hozzá gyorsan már...
A bejegyzés folyatódik
 
22:19
2014. 05. 28.
Mostantól nincs seggvakarásra való időnk, ezek a hétköznapok úgy fognak elhúzni fölöttünk,...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Most ott leszünk, de nagyon

0 Komment

A csapatbemutatók közepette újra időt kell szakítanunk közszolgálati feladataink ellátására, hiszen éppen kifordul a világ a sarkaiból vagy hogy is mondjam. Aki hozzám hasonlóan már most egész nap izzadó tenyérrel zsibog, annak nem kell tovább magyaráznom, hogy hogyan is érzem magam a várakozás napjaiban. Még jó, hogy rengeteg a dolog. A lényeg, hogy új cuccok várhatóak, szóval szeretném felvázolni gyorsan, hogy mire is számíthatsz, ha egész hétvégén a Hatosfalon lógsz. Áttekintő, programtervező poszt lesz ez most, új szereplők bemutatásával, új rovatok beiktatásával.

Ami már most teljesen biztos, az egy Telekom FF útinapló indulása elsősorban Roni, Cinyó és Gyurek és persze a címből amúgy remekül kiolvasható magentáék jóvoltából. Ez igazi hiánypótló lesz, legalábbis annak tervezzük, a Kölnbe eljutó szurkolók három napját lesz hívatott sokkal közelebb hozni az itthoniakhoz. Szeretnénk, ha látnátok milyen a hangulat ott, hogy sok-e a sörsátor, hogy mennyire erről szól ilyenkor az a város, hogy milyenek a szolgáltatások, ilyesmik, na. Ennek érdekében Roni és Cinyó klaviatúrán betűt vet majd kb. naponta kétszer-háromszor, a maradékunk pedig szinte állandóan forgatni fog. Mert ez a másik terv: a videók.

Ha minden úgy lesz, ahogyan azt elterveztük, akkor napi két-három alkalommal kaptok TeleKommandó névre keresztelt, videós hangulatjelentést is az eseményről. Mármint nem a meccsekről, nyilván, arra ott a Digi meg a remekbeszabott közszolgálat, hanem inkább a háttérben zajló dolgokról. Már eleve a sokféle utazásról, a meccsünk után tömegesen egymás vállán síró zebrákról, de főleg Vujinról, a Kölschről, a sörről, a többi szimpatikus szurkolóról (igen, a Flensburgiakra gondoltunk, más nem lesz ott), a saját, reményeink szerint a 609/610-es szektor környékén összeálló szurkolótáborunkról, a kísérőprogramokról, az Arénáról. Na? Jó lesz? Szerintünk nagyon. 

Emellett természetesen a többiek információfosása is bőven várható, Rhynn és Room303 kolléga a helyszínen zakatol majd, és netközelben azonnal fészbúkol, na meg természetesen _benito is utazik, és jómagam, szóval hivatalosan is nagyüzem van, holnaptól Köln pirosba borítása szakaszosan elindul. Az itthoni szerkesztőségi tagok tolják majd a meccses posztokat, mi pedig kintről mindent, amit csak tudunk. 

Az első újítós poszt máris érkezik Cinyóék jóvoltából, akik az utolsó edzésre sunyítottak be, hogy kikémkedjék nekünk, indulásra készen áll-e a csapatunk.

Fogadjátok szeretettel ezt a szép kis tervezet-csokrot, ha minden szájízünknek megfelelően alakul, és nektek is tetszenek az új cuccok, akkor nem egyszeri alkalom lesz az, hogy így ott vagyunk valahol. 

Visszaszámlálás ON.


comments powered by Disqus

Hatosfal

blogavatar

A világ legjobb csapatsportjának történéseit követjük és tárgyaljuk ki több szempontból, ellentmondást nem tűrően.

Szocmédia