AJÁNLÓ
 
13:51
2014. 11. 22.
Igaz, hogy ezt most nem gyermekkéz húzta, de így sem lett sokkal szimpatikusabb vagy szerencsésebb,...
A bejegyzés folyatódik
 
13:51
2014. 11. 22.
Továbbra is kék az ég, főleg Szeged felett, még mindig csodálatosan kék az uszoda az újszegedi...
A bejegyzés folyatódik
 
13:51
2014. 11. 22.
Azon röhögök, hogy múlt vasárnap hogyan esküdöztem, fogadkoztam, hogy még egyszer tuti nem...
A bejegyzés folyatódik
 
13:51
2014. 11. 22.
Na jó, most már bevallom, nem volt teljesen őszinte a mosolyom a félidőben és a nyugalmat...
A bejegyzés folyatódik
 
13:51
2014. 11. 22.
Azt javaslom, ezeccer tekintsünk el az udvariassági köröktől, mert az a múlt heti hat gól...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Harmadszor is Vardar

0 Komment

Volt már szó idén a Vardarról - többször is, de itt a legjobban - , kicsit már unjuk is őket lassan, viszont ez ma visszaolvasva is pontosan áll erre a csapatra. Két meccset már lejátszottunk ellenük, az egyik lufaszt nem ért (+8), a másik annál többet. Elképesztően fontos fegyvertény az, hogy Szkopjéban végül nyerni tudtunk úgy, ahogyan. Nagy Laci nélkül, amit már lassan meg is szokunk, ha valamire, hát erre ez a makacs sérülés nagyon jó volt.

Sokan beszélnek szerencséről a kinti meccs kapcsán, amit én vitatnék, de nagyon. Melyik a szerencse-faktor, Ugalde labdalopása? Vagy hogy befújták a hetest ide is, oda is? Azt a meccset majdnem végig a kezünkbe tartottuk, abban az elképesztő hangulatban és amikor nagyon kellett, többen villantak.

Ez nem szerencse kérdése nálam.

Emlékszünk ugye, hogy tavaly ilyenkor mekkora para volt Laci hiánya? Hogy elképzelni is alig tudtuk, hogy lehet nélküle védekezésünk és támadójátékunk? Hát most mindkettő van, na. Nem azt mondom, hogy nem lóg a bele az összes hármasvédőnknek a meccs végére, vagy hogy nincsenek láthatóan tanácstalan szakaszaink, perceken át tartó mélypontjaink a támadásainkban, de ezeket mind elbírjuk és éles helyzetben okos, bátor döntéseket hozva egyéni villanásokkal megnyerjük a találkozóinkat. Ami nagyon durva.

Na pontosan ezért vagyunk a Kielce előtt, és ha ma délután ők jönnének az Arénába, nem lennék rest 6-8 gólos győzelmet vizionálni. A Vardar ellen viszont csak négy-ötöt mondok, mert kevésgólos meccsen az is sok. Márpedig ma megint az várható. 

Nem hiszem, hogy bármi újdonsággal meg tudják lepni egymást a csapatok és a padon ülő spanyolok, egészen egyszerűen gyilkos védekezésre tesz fel mindenki mindent. És ez nekem jó, mert pont imádom nézni a védekezős meccseket. Ebből következik, ma is hogy 50 gól alatti meccset várok. Ortega felhívta a figyelmet, hogy nem lesz egyszerű dolgunk, ezt adom most, szerintem pontosan ugyanannyira kiélezett meccs lesz 50-55 percig, mint a múlt heti, viszont a végén remélem kicsit elnyúlunk majd.

Amit nagyon szeretnék látni, azok a következők:

- Mirkót a kapuban. Nem mondom, hogy egész mecsen, mert nem szeretem, amikor ezek a dolgok ilyen szinten vannak leosztva, de értékelhető idő kell neki.

- Timuzsin próbálja meg kiállítás nélkül lehozni a teljes első félidőt. Ez nagyon fontos volna ahhoz, hogy ne kelljen szívrohamot kapnunk azon, hogy hogyan oldjuk meg a végéig a falunkat.

- Mert ha azt megoldjuk, ez a Vardar felállt fal ellen nem mutat túl sokat, maradjunk annyiban. Lackovic egész pályafutása számomra a kézilabda negatív csodája, kisDujshebaev csuklója pedig nyilván el-elcsattan, de nincs még abban a korban, hogy meccset döntsön el a Veszprém Arénában. Szóval azt várom, hogy ne lőjenek kintről sokat. 

- De beállóból se, ha kérhetem. Maradjanak csak szépen húsz gól alatt. 

- Annyira, de annyira szeretnék látni tőlünk egy nyitottat Ugaldével +1-ben. Persze tudom, hogy a kemény hatosfal a Vardar ellen a jó taktika, mert ha jól működik konkrétan lepattognak róla, de szerintem össze is lehetne zavarni egy ilyennel a nem annyira gyors és kicsit sem betörésekből élő Lackovic-Karacic-Dujshebaev Dovichebaeva (tényleg az) belső hármast. Én megnézném 2x5 perc erejéig biztosan. 

+1

Szintén szeretném, ha ma úgy tényleg dübörögne az Aréna. 

Ez itt meg a reklám helye: 

A Nándi-könyvet megvásárolhatja mindenki, aki akarja az Aréna előtti placcra kirakott bodegában. Ajánlott olvasmány minden szurkolónak, sok dolog hátteréről őszintén vall benne, szóval tényleg érdekes, na. 

 

comments powered by Disqus

Hatosfal

blogavatar

A világ legjobb csapatsportjának történéseit követjük és tárgyaljuk ki több szempontból, ellentmondást nem tűrően.

Szocmédia