Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Két igazi challenge

0 Komment

Egy egyértelmű és egy reményeink szerinti csoportrangadó előtt állunk magyar szívvel, az egyik háttere a Veszprém Aréna, a másiké pedig Kielce lesz. Nagyon bízom benne, hogy visszanézve is így látjuk majd - mármint hogy tényleg csoportrangadók voltak ezek - mert akkor az azt jelenti, hogy nem hagyta magát földbe döngölni lengyel kispajtásainál a Szeged. Időrendi sorrendben nézzük meg, hogy mit is várunk ezeken a meccseken.

Egyértelmű a cél: meg kell nyerni ezt!

0 Komment

A legkiegyensúlyozottabb csoport talán vitán felül a cé ebben az évadban, ami mellékesen eléggé hajaz a tavaly A-ra Veszprém, Löwen, Celje viszonylatban, csak most még ki is egészült három másik kemény dióval. Látatlanban magam is inkább egy kemény csoportra szavaztam, és bár benne van az idegenbeli bukta most két városban is nálam, ettől függetlenül a hosszútávú érdekeinket bizony ez szolgálja.

Gatyát felkötni, szombaton indul az igazi szezonunk Moszkvában, csütörtökön reggel elindul a csapat, addig meg már csak egy Füred vs Szeged meccs lesz meg egy Löwen vs Göppingen, szóval tényleg mindjárt BL!

12
»

Hatosfal

blogavatar

A világ legjobb csapatsportjának történéseit követjük és tárgyaljuk ki több szempontból, ellentmondást nem tűrően.

Szocmédia

Legfrissebb bejegyzések