AJÁNLÓ
 
13:37
2015. 02. 24.
Meló és bölcsi után hirtelen felindulásból lepörgettük a sorsolást, amit gyermekteleneknek...
A bejegyzés folyatódik
 
13:37
2015. 02. 24.
Kicsit szokatlan volt ugyan ez az időpont, az elmúlt rengeteg évben már annyira elszoktunk attól,...
A bejegyzés folyatódik
 
13:37
2015. 02. 24.
Igaz, hogy ezt most nem gyermekkéz húzta, de így sem lett sokkal szimpatikusabb vagy szerencsésebb,...
A bejegyzés folyatódik
 
13:37
2015. 02. 24.
Kbsztt nehéz most előre tekinteni, de muszáj. Nem a klub miatt kell, hanem a csapat miatt, remélem...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Best draw ever (kivétel a Szeged)

0 Komment

Olyan párosítások lettek, hogy égnek áll a hajam, de most komolyan. A Szeged sajnos beszopta a Löwent, és nincs is túl sok jó hírünk ezzel kapcsolatban, de ki tudja. Ráadásul abból a szempontból sem örülünk ennek, hogy ezzel megint lehet takarózni, hiszen a Löwentől kikapni nem újság Európában. Úgyhogy ez nem jó, nagyon nem. 

De a többi hibátlan. Hogy miért?

Veszprém vs NLR

Ezt éreztem és ezt szerettem volna. Szerencsére Prüntyi keze nem volt túl jó jós, úgyhogy van még egy hakni körünk a komolyabb feladatok előtt. Semmilyen szinten nem okozhat gondot ez a párharc, sőt. Úgyhogy ezzel nem is foglalkozunk most többet, ha nem baj. 

Kielce vs Montpellier

Nekünk tetszik ez. Most ne azt a Montpelliert képzeljük el, akit szétvertünk vasárnap, hanem a Grébille és Guigou által megtámogatottat. Persze egy rendesen felhúzott Kielce innen simán tovább kellene menjen, viszont nekik azért betehet az, hogy komoly csapattal eddig konkrétan nem találkoztak. Lehet tehát ebből egy jó harc, talán ez az egyetlen olyan 1 vs 4, amelyikre nem lehet ráhúzni előre, hogy a továbbjutó már megvan.

Barcelona vs Aalborg 

Már kezd uncsi lenni. Sok szót erre sem kell pazarolnunk, reméljük az ilyen meccsek ugyanúgy bealtatják a Barcelonát, mint tavaly.

Kiel vs Flensburg

Ez viszont, hát, erre nincsenek szavak. Ok, lesz egy német biztosan a nyolcban, na de azt azért jegyezzük meg, hogy a Flensburg az, amelyiknek a legnagyobb sansza van megrángatni a Kielt bármikor, bármelyik sorozatban. Szomszédvár, ez ilyen. Rühellik is egymást a felek, ahogyan az meg van írva, ez egy remek nyolcaddöntős párosítás, majdnem el is dobtam az agyam. 

PSG vs Dunkerque

Biztosan lesz francia is a nyolcban. Viszont ugyanaz a helyzet, mint az észak-dajcs rangadóval. A PSG rohadt könnyen megcsúszhat, nem néztem ugyan pontosan utána, de érzésre azt mondom, simán jobb a Dunkerque egymás ellen. Kornéléknak is talán így a legnagyobb az esély a nyolcra, aztán ki tudja. Lehet, hogy most majd jól megtáltosodnak. Gardent jelenleg kicsit fázhat, haha. Nem bírom abbahagyni a nevetést.

Vardar vs Plock

Mindkét meccsre kurvára elmennék, ez a kézilabda valaha volt legjobb hangulatú párharcának ígérkezik, esküszöm, ha valaki megtámogat, és nem esik egybe a miénkkel, kigerillázunk valamelyik meccsre csoportosan. Ráadásul amúgy is élesnek ígérkezik, otthon mindkét csapat harap, mindkettő képes magas szintű kézilabdára, szóval ez is egy rohadt jó oda-visszának tűnik nálam. És talán itt lennék legszívesebben légy a falon az öltözőkben is, megint két spanyol iskola kelet-európára húzott csapata találkozik egymással megjósolhatatlan kimenettel. Mert ok, hogy látszatra és papíron erősebb a Vardar, de ezt Cadenas és némi plusz motiváció bőven pótolhatja. Az a baj, hogy itt fingom nincs, kinek szurkoljak, mindkét csapat szurkolói a liblingjeim, na.

Szeged vs Löwen

Ettől féltünk a legjobban, bejött. Ettől függetlenül tilos feladni, inkább meg kell próbálni arra építeni, hogy a Löwen nagy arccal jön majd, mert hátha. Láttunk már olyat. De azért itt nagyjából véget ért a Szegednek a lehetőségek évada. Ne legyen igazam.

Kolding vs Zágráb

Erre viszont szintén azt mondom, hogy egyáltalán nem lefutott párharc, valamennyivel többet adnék ugyan a Koldingnak, de nem sokkal. Attól függ melyik Zágráb lesz akkor éppen. 

Nos ezzel hivatalosan is megnyitjuk a tavaszt, veszprémiként azt mondom: soha rosszabbat, szegedieknek meg üzenném, hogy legalább tudnak gyúrni a kupára. 

(Pirossal jelöltem a jelen állás szerint szerintem kiesőket.)


comments powered by Disqus

Hatosfal

blogavatar

A világ legjobb csapatsportjának történéseit követjük és tárgyaljuk ki több szempontból, ellentmondást nem tűrően.

Szocmédia