Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Vardar vagy Kielce?

0 Komment

Elkezdtem egy posztot írni az összes visszavágóról, de még a felénél sem voltam, amikor ráeszméltem, hogy ez így túl sok lenne, úgyhogy inkább külön szedtem kettébe. Ez itt a magyar csapatokat nem érintő első fele, főszerepben a Barcelona, a Zágráb, a Vardar és a Kielce. Nézzük mi volt az elsőn, és mi várható a visszavágóikon ugye.

Ezeken a balkániasan feszült meccseken az idegeink is edződnek

0 Komment

Szeretném megkérdezni, hogy emlékszik-e valaki a magyar bajnokságban olyan ellenfélre, aki így októberben ennyire harcolni jött volna ide? És most tekintsünk el nagyvonalúan attól, hogy milyen játékerőt is képviselt a tegnapi horvátokhoz képest.

Nekem még a Szegedtől sem nagyon rémlik ilyesmi az elmúlt évekből, szóval újabb strigula a SEHA mellett. A véresen komoly Zágráb elleni meccsen volt piroslap, volt Mirko-show, Nilsson is villogott rendesen, viszont a két irányítónk tegnap sajnos együtt sem ért egy egészet. A legviccesebb jelenet persze a nagyon megosztó Vujovic nevéhez fűződött, aki nem általkodott gratulálni sajtótájékoztatón a Szegednek. Szerintem direkt volt, hehe, Carlos gyorsan ki is röhögte persze.

Kemény Breszt, hiányzó Horvat, béna szerbek

0 Komment

Lement az első etap a világ legjobb sportjának elsőszámú sorozatából, de nem sokat unatkozhatunk, mert szerdán máris folytatódnak meccseink a Balkán bajnokságban. Sok negatív hullám ért hirtelen a SEHA Ligával kapcsolatban, Hajdú Bé Pista infarktusa - jobbulást neki, a Veszprém Aréna visszavárja - után más sem hiányzott nekem, mint Zlatko Horvat távolmaradása. Jó persze, tudom, hogy ez azért a meccs szemponjából nem is akkora baj, csak hát én nem meglepő módon elnézegettem volna békés kis boci szemeit, na.

Elő kellett kaparnom az előzetes sorrendemet, mert nem nagyon emlékeztem rá, viszont büszkén állítom, hogy most is megállja a helyét. Gyorsan áttekintjük, hogy mi is történt itt amíg mi a BL-re koncentráltunk, aztán kicsit újragondoljuk a listát, ha kell.

Hatosfal

blogavatar

A világ legjobb csapatsportjának történéseit követjük és tárgyaljuk ki több szempontból, ellentmondást nem tűrően.

Szocmédia