AJÁNLÓ
 
07:02
2015. 03. 25.
Avagy saját sztori a kicsinyesség csimborasszójáról. Tanulsága nincs. Még. >> a poszt folytatódik
A bejegyzés folyatódik
 
07:02
2015. 03. 25.
U 19-es lányaink az elmúlt egy hétben a korosztályuk EB-jén virgonckodtak, érem ugyan...
A bejegyzés folyatódik
 
07:02
2015. 03. 25.
Elsőre jónak tűnik, bár ez női kézilabda, szóval franc tudja... Az biztos, hogy egy...
A bejegyzés folyatódik
 
07:02
2015. 03. 25.
Tavaly is nekem jutott az a kevésbé megtisztelő feladat, hogy beszámoljak Köln sötét...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kezdődjék hát a hét két meccsel

0 Komment

Ma hivatalosan is kezdetét veszi az eddigi legnagyobb szabású, felnőtt kézilabdatorna, amit a város eddig látott. Persze Cell-cup, meg minden, na de ez egyáltalán nem ugyanaz. Néhányunknak már tartanak az előkészületek egy ideje, és mivel az idő rohadt rövid volt mindenre a helyszín kijelölésétől kezdve, így elég sok segítőkész kéz elég sok munkája van már most is benne. És ez még csak ilyenebb lesz valószínűleg. Na de ez mind mindegy, csak azt vezettem volna ezzel kicsit fel, hogy nem feltétlen tudunk posztot dobni minden történésről hirtelen, hanem majd ahogy esik, úgy puffan alapon blogoskodunk kicsit ezen a rendezvényen.

 

Tegnap megérkeztek a résztvevő csapatok a helyszínre, egy szállodában laknak Balatonalmádiban, és délután sajtótájékoztatóra jelentek meg Veszprémben. Nem tudom, azon mi hangzott el, de a presovi edző, akiket utána elszállítottam haza, azt mondta, ma 34:32-re nyerni fognak a Zágráb ellen. 

Na most én ezt annyira nem hiszem, bár Zlatko Horvát is arra fogyelmeztetett mindenkit, hogy nem tudtak idén egyszer sem nyerni a szlovákok ellen, ráadásul fáradtak némileg a hétvége miatt, úgyhogy nagyon kemény meccsük lesz. Azért szerintem nyernek. Horvát szurkoló nem sok várható Veszprémbe, amit viszont egyáltalán nem értek. Ez lesz az esti meccs, 20.15-ös kezdéssel. 

A délutánin viszont tisztábbak a viszonyok, mondjuk a Breszt nem egy idegenben villogó fajta, és a kettejük közti különbséget némileg árnyalhatja az is, hogy egyrészt egy meccsen bármi lehet, másrészt a Nexe nemrég hatalmas győzelmet aratott ezen a helyszínen. na jó, ez azért annyira nem számít ide. 

Mindjárt mennek kórházba jótékonykodni a csapatok, visznek be ajcsi tévéket, aztán lassan első előadása lesz ennek az egész rendezvénynek. 

Holnap reggel pedig sorsoljuk az ajándék belépőket. 


comments powered by Disqus

Hatosfal

blogavatar

A világ legjobb csapatsportjának történéseit követjük és tárgyaljuk ki több szempontból, ellentmondást nem tűrően.

Szocmédia