Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kanizsa-kupa

0 Komment

Itt jön Töcök beígért olvasmányos összefoglalója a hétvégi sikerről.

A hétvégi Kanizsa-kupa a családegyesítés jegyében telt. A Tisza összeköti a dél-alföldi Szegedet és a vajdasági Magyarkanizsát, ugyanakkor az adminisztrativ létrehozott határ elválasztja egymástól a magyar és a szerbiai települést. Miután a kanizsai magyarok aránya 90%, nyugodtan mondhatjuk, hogy teljesen hazai környezetben léphetett pályára a Pick Szeged. Jut eszembe, Mol-Pick Szeged, bár kicsit nehéz megszokni, hogy olyan hosszú nevünk van, mint a spanyol játékosainknak. A szurkolók pedig egy hétvégén át élvezhették a Szent István tiszteletére megrendezett kenyérünnepen a magyar szokásokat és a szerbiai gasztro specialitásokat: a csevapot vagy a pljeskavicát.

Welcome here, everybody! Jók leszünk nagyon

0 Komment

Most, hogy kiderült, nem csak a filmek miatt fogunk PRO4-et nézni időnként, meg a hétmeteres is már régen bemutatta a jövés-menést az idei Veszprémnél, ráadásul szerdán már fellépése is lesz a csapatnak a Szeged által nemrég kétszer elagyabugyált szerb Vojvodina otthonában, gondoltam megnézzük mi is az újoncokat, tépelődünk rajtuk egy keveset. Kitérünk ilyenekre, hogy örülünk-e, hogy mit várunk tőlük, hogy milyen feladatra lettek hozva, hogy azt teljesíteni tudják-e. Meg amúgy is volt egy posztkezdeményem, ami nem kellett egy másik helyre, kidobni meg nem volt kedvem, így kibővítve szépen felhasználom, na. Aztán elmegyek nyaralni.

A remény generációja

0 Komment

Belehaltunk, ez van. Az egész tornán saját magunk által diktált iszonyatos tempót nem bírtuk el a hetedik meccsünkön, a franciák elleni döntő végjátékában pedig annyira összezuhantunk fizikálisan, hogy csak na, és a legvégén agyban sem nagyon tudtuk feldolgozni a dolgokat. Így bár nem született meg a magyar kézilabdázás legnagyobb csodája, ugye, a nihilből beköszönő generáció hibátlan világversenye, viszont egy gyönyörű Eb-ezüst került fiaink nyakába, ami talán nekik kicsit keserű még ma, de nekünk mégis azt jelenti: utánpótlásunk márpedig van.

Remélem ezt már végigtolják ebben az iramban

0 Komment

Megszakítottuk nyári szabadságunkat a U18 menetelése miatt, rácsimpazkodtunk a monitorra, visszanéztük a visszanézhetőt, elolvastuk a leírtakat, felhívtuk az összes olyan delikvenst, akik erről mondhatnak okosokat, levontuk a következtetéseket, és most jövünk egy örülünk, Vincent poszttal. Mert van minek, na. Itt van minden, amit erről a tornáról tudni akarsz. Este 20.00-tól pl. streamen a dánok elleni elődöntő.

Hatosfal

blogavatar

A világ legjobb csapatsportjának történéseit követjük és tárgyaljuk ki több szempontból, ellentmondást nem tűrően.

Szocmédia