AJÁNLÓ
 
12:27
2014. 06. 08.
Az odavágók után valami azt súgja, hogy muszáj foglalkoznunk kicsit az egésszel is, nem csak...
A bejegyzés folyatódik
 
12:27
2014. 06. 08.
Hát a nagyarányú győzelem nem nagyon jött össze, sőt, hogy őszinte legyek ez egy...
A bejegyzés folyatódik
 
12:27
2014. 06. 08.
Akkor most az van, hogy megkaptuk az utolsó jeges tömlőt a nyakunkra, szépen összefoltozták...
A bejegyzés folyatódik
 
12:27
2014. 06. 08.
Vegyes érzések kavarognak bennem az EB után: öröm, harag, idegesség, értetlenség és még...
A bejegyzés folyatódik
 
12:27
2014. 06. 08.
Kbsztt nehéz most előre tekinteni, de muszáj. Nem a klub miatt kell, hanem a csapat miatt, remélem...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nagyarányú győzelmet kérnénk, rendben?

0 Komment

Megpróbálunk átállni kicsit válogatottasra, hiszen jól mondja Lajos: az év meccse jön. Mármint a válogatott évének fő meccse, de inkább párharca ugye, az első meccs ma 14.30-kor Veszprémben, a visszavágó pedig jövő vasárnap, Velenjében.

Előszele is volt most ennek, például Zorman és Miha Zvizej eltiltása az ukránok elleni meccsen lezavart bunyó okán, Mackovsek és a másik Skube sérülés miatt, Marguc (?) pedig csak úgy nem, szóval az ellenfelet sujtó pechsorozat miatt most joggal reménykedhetünk a legutóbbi play off veszprémi meccsénél egy fokkal kisebb horrorfilmben. Több fokkal inkább. De vitán felüli, hogy tényleg ez a válogatott fő meccse ebben az évben.

Nálunk viszont mindenki egészséges, szerencsére, mármint nyilván vannak kisebb-nagyobb sérülések, de az alap adott. A szegediek most szétpihenték a seggüket, és mivel most ők adják a keret jelentős részét, ezért reméljük fáradságos gondjaink nem nagyon lesznek. Meg amúgy is. 

Akárhonnan is nézem a szlovénok egyik sora szinte teljesen kilőve, úgyhogy ha rendesen felrakjuk a hatosfalunkat, mögé pedig egy motivált Miklert, akkor elöl szinte bármi történhet, a védekezésünkkel bőven meg kell nyernünk ezt a meccset. Azért jó lenne, ha Feci a berlini formáját hozná, Lékai pedig pontosan felismerné az ellenfél falán megjelenő réseket, mert ugye ő kezd? Nálam mindenképpen. De tényleg az van, hogy Laci és Ilyés alkotta hármasvédőpár mindenképp áthatolhatatlan falat kell képezzen, főleg mert nem is nehézbombázók jönnek majd szembe. Én ebben bízom nagyon, meg abban, hogy jó hangulat lesz. Jönnek Gyöngyösről, jönnek Szegedről, igazi kis keveredés várható a lelátón, amivel kapcsolatban csak annyit fűznék hozzá, hogy most ebben a pár órában nem léteznek klubérdekek. Remélem ez mindenkinek meglesz. 

A második meccs Szlovéniában lesz, ezért igen fontos lenne a gólkülönbség is ugye, szóval jó lenne egy jó hangulatú, sok gólos győzelem. 

Elé ennyit, meglátjuk mi lesz. 

Szerintetek?

comments powered by Disqus

Hatosfal

blogavatar

A világ legjobb csapatsportjának történéseit követjük és tárgyaljuk ki több szempontból, ellentmondást nem tűrően.

Szocmédia