Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Harmadszor is Vardar

0 Komment

Volt már szó idén a Vardarról - többször is, de itt a legjobban - , kicsit már unjuk is őket lassan, viszont ez ma visszaolvasva is pontosan áll erre a csapatra. Két meccset már lejátszottunk ellenük, az egyik lufaszt nem ért (+8), a másik annál többet. Elképesztően fontos fegyvertény az, hogy Szkopjéban végül nyerni tudtunk úgy, ahogyan. Nagy Laci nélkül, amit már lassan meg is szokunk, ha valamire, hát erre ez a makacs sérülés nagyon jó volt.

Sokan beszélnek szerencséről a kinti meccs kapcsán, amit én vitatnék, de nagyon. Melyik a szerencse-faktor, Ugalde labdalopása? Vagy hogy befújták a hetest ide is, oda is? Azt a meccset majdnem végig a kezünkbe tartottuk, abban az elképesztő hangulatban és amikor nagyon kellett, többen villantak.

Ez nem szerencse kérdése nálam.

This is Sparta - KP5

0 Komment

Messze vagyunk a szerkesztőségügyi egyetértéstől, mint hónaljszagtól az ölelés, főleg férfi KP esetében, és ez jó. Mondjuk nyilván agyfaszt kapok ilyenkor, de ez mégis inkább jó dolog, mint rossz. Kicsit sem egyértelmű a helyzet, sok a szempont, teljesen más egy-egy meccs, egy-egy csapat megítélése, ez pedig egészen konkrétan azt jelenti, hogy továbbra is érdekes a ffi BL. Nem ám mint a csajoké, hogy az egyik beírja a sorrendet, a másik meg ráhúzza, hogy igen, nálam is pont ilyen, aztán kész a poszt.

Na, hát a férfi fronton nem így megy ez. Öljük egymást Room303-mal másfél napja, mire már kötünk egy csak félig jó kompromisszumot, lenyugodtak a kedélyek meg minden, erre jön _benito, aki addig nem olvasott, és bekérdezi azt, amiről én már félig lemondtam. Így vagyunk mi.

Párizsra figyeljünk - KP, 4. hét

0 Komment

Meg azért nyilván Szkopjéra, mert ott lesz izgalom bőven. Meg persze Szegedre is, de csak azért, hogy végre meglegyen a kényelmes távolság az üldözőktől. Aztán lesz itt még egy pánszláv belviszály horvát és fehérorosz szereplőkkel, meg azért kíváncsiak leszünk a Vranjes-bébikre a Barca ellenében. Egész jó kis hétvége jön, úgyhogy értékelünk és egyben beharangozunk.

NordHedge - Skop-yeah calling!

0 Komment

Isten - vagy mi - látja lelkem, soha egy büdös petákot nem adtam volna azért, hogy valaha leírom azt, ami ott fenn olvasható a cím hátsó részében. Ok, nyitott és érdeklődő típus vagyok, utazni pedig kifejezetten szeretek, de életemben nem gondoltam volna, hogy ennyire erősen érzek majd olyat, hogy nekem mindenképpen Macedóniába kell mennem. Márpedig ezt kb. a sorsolás óta egyre erősebben érzem. Úgyhogy megyek. Balkán-túra on, most kicsit sportturista leszek.

Az egyik durván szoros csoport: az A

0 Komment

Lesz majd KP (Kraft Plazierung oder Power Ranking vagy ahogy tetszik, de egy sorrend) is elvileg, ha ideér rá a felelőse, de mivel annyira várjuk már a BL-t, addig is nekiveselkedünk a csoportoknak, ha nem baj. Kezdjük rögtön az A-val, ahol elég jó meccsek várhatóak, lévén a két kimagasló csapat sarkában ott toporog három (inkább négy) másik nagyjából egy szinten lévő csapat.

Ráadásul a Párizs és a Kiel is hajlamos hazai és nemzetközi szinten is őszi buktákra, úgyhogy izgi lehet ez a csoport, mi azt mondjuk így első rápillantásra. És a tavalyi meccsek után van is némi pikantériája.

12
»

Hatosfal

blogavatar

A világ legjobb csapatsportjának történéseit követjük és tárgyaljuk ki több szempontból, ellentmondást nem tűrően.

Szocmédia