Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Most ott leszünk, de nagyon

0 Komment

A csapatbemutatók közepette újra időt kell szakítanunk közszolgálati feladataink ellátására, hiszen éppen kifordul a világ a sarkaiból vagy hogy is mondjam. Aki hozzám hasonlóan már most egész nap izzadó tenyérrel zsibog, annak nem kell tovább magyaráznom, hogy hogyan is érzem magam a várakozás napjaiban. Még jó, hogy rengeteg a dolog. A lényeg, hogy új cuccok várhatóak, szóval szeretném felvázolni gyorsan, hogy mire is számíthatsz, ha egész hétvégén a Hatosfalon lógsz. Áttekintő, programtervező poszt lesz ez most, új szereplők bemutatásával, új rovatok beiktatásával.

Hol voltál, amikor BL-t nyert a Veszprém?

0 Komment

Hétfőtől ez az a kérdés, amit mindenkitől meg fogok kérdezni, aki szembe jön. Az ember bele sem mer gondolni, mekkora utat járt be ez a csapat addig, míg eljutott idáig. Mármint nem az elődöntőbe, mert az megvolt már jó néhányszor, sőt, ugyebár egy döntő is beesett. Hanem az, hogy a szurkolók, a média és az eladhatóság miatt létrehozott esemény egyik központi szereplője legyen egy dunántúli kisváros csapata. Na, az a nagy dolog.

Papíron nehéz fogást találni ezen a Barcelonán

0 Komment

Írjunk, írjunk, hogy legyen posztunk, igaz? Ez már KÖLN hete, nincs lazsa.

A felvezetés részeként jövünk a csapatbemutatós posztokkal, no nem mintha itt már akárkit is be kéne mutatni a világnak, de hát muszáj indulásig lefoglalnunk magunkat.

Készülünk a hétvégére még rengeteg más dologgal is, lesz különböző Kölnbe utazásokat dokumentáló poszt, bár az lehet csak fészbúkon, lesznek helyszínről hangulatvideók, csomó minden tényleg, de most kezdjük az elején: nézzük, idén mit is tud ez a Barcelona?

Valahogyan csak szurkolni kéne!

0 Komment

Ezekkel a nemzetközi porondon behúzott magyar kupagyőzelmekkel egyszerűen repül az idő, nem? Ugye? Hogy itt lett ez a hét, nahát, de jó. A jegymizéria szokás szerint zajlott annyi különbséggel, hogy most jót úgysem tudott olna kitalálni senki, mert 500 jegyet igazságosan elosztani nem lehet ezrek között, így azok jártak jobban, akik időben elkezdték szervezni a kölni túrát a klubtól függetlenül.

Az Érzés

0 Komment

Továbbra is a Szegedről szól minden a hatosfalon, és ez még valószínűleg egy két napig így is lesz, hiszen van min örömködni. A tegnapi beszámolóm után, most jöjjön egy ízig-vérig Pick drukker élménybeszámolója. Töcök tied a szó:

Hatosfal

blogavatar

A világ legjobb csapatsportjának történéseit követjük és tárgyaljuk ki több szempontból, ellentmondást nem tűrően.

Szocmédia