AJÁNLÓ
 
00:10
2015. 03. 14.
Holnap lesz csak igazán cudar Kölnben németnek lenni. Már az is szokatlan nekik, hogy csak egy...
A bejegyzés folyatódik
 
00:10
2015. 03. 14.
Igen, holnap ráfordulunk arra a hétre, aminek a végén bizony már Köln van. Tehát egy héten...
A bejegyzés folyatódik
 
00:10
2015. 03. 14.
Tudtam persze valahol mélyen, hogy ezt mi innen, így együtt már nem cseszhetjük el, de azért...
A bejegyzés folyatódik
 
00:10
2015. 03. 14.
Töcök fűzi tovább az egy lépésre a mennyországtól sztorit. A Pick Szeged már...
A bejegyzés folyatódik
 
00:10
2015. 03. 14.
Egészen mondjuk nem vagyok nyugodt, hazudnék, ha ezt írnám, ez tény. Ugyanakkor úgy vagyok...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Sápadt tokok otthonában

0 Komment

Próbálom feldolgozni, hogy az első örömömből feltörő posztomat megzabálta az új admin, de elég nehezen megy, na. Eközben próbálom nyilván felidézni az eredetileg leírt gondolataimat is, úgyhogy elég nagy a dübörgés és a para most az agyamban. Nagyjából a harmada jött vissza, az meg valahogy úgy volt, hogy:

 

Tökéletesen váratlan, de annál dicsőbb győzelmet aratott a Pick Szeged Németországban, ami még másodszorra végigondolva is hihetetlen siker. Mondhatnánk úgy is, hogy soha rosszabb kezdést, Béláim! Talán kicsit túltoltuk az aggódást, bár volna rá egy ezresem, hogy az amúgy a nullához konvergáló átlagvárakozásoknál többet remélő Aaatisék sem merték remélni azt, amit ma láttak. Hogy többet reméltek, mint mi azt onnan lehet tudni, hogy végül győzelmi ünnepüket ott tolták Mannheimben, a SAP Holdhoz közeli vendégszektorában. És bizony hallatszódott a hangjuk a sápadt tokok otthonában. 

Btw, nekem nagyon fog hiányozni a Digi meg az, amit a kedvenc sportágunk köré toltak, imádom, hogy érdekelnek az összefoglalók, a statisztikák, hogy nem felesleges és értelmetlen, a sporttal kapcsolatos stúdió beszélgetésekre oly jellemző modoros körmondatokban társalog néhány díszfasz, hanem érthető és logikus felvetések vannak, amiket megvitathat, aki akar. Jó, nyilván elfogult is vagyok, belátom, a helyemben ki ne volna az, de senki nem győz meg arról, hogy a Diginél ezt bárki majd jobban fogja. Lehet próbálkozni a meggyőzéssel, mert érzékeny vagyok az érvelésre, általában befogadom, végiggondolom, és belátom, ha tévedtem, hát rajta. Ehh.

ON: A meccs úgy kezdődött, ahogy legmerészebb álmainkban sem reméltük, egy motivált, felpörgött, védekezésben a határokat betartó, de kellően agresszív Szeged ijesztette a Löwent halálra. És ezt most lehet szó szerint is venni, mert Jacobsen tanácstalan arca tényleg erről árulkodott a SAP Arénában. Hogy az 5+1-et rakta fel egy átlövő nélküli csapatnak, az annyira amatőr hiba, hogy nincs is mit mondani rá. Viszont Pastor ezt tudta, és majdnem mindenki idejét szépen beosztva, erejüket remekül kihasználva, emellett támadásban pedig okosan, taktikusan, a labdát lassan járatva, minimális hibával játszott a Szeged úgy, hogy aki csak beállt a padról, az hozzátett ma. Kisebb hullámvölgyekkel ugyan, de végig vezetve, saját játékát előtérben tartva, az ellenfér fejére ráhúzva nyert a Szeged a nyolcaddöntők első meccsén a Löwen otthonában, ami történelmi tett már önmagában.

Ancsin Gabi csattanó ostorra emlékeztető csuklóját régen láttuk már ekkorát ragasztani felülre, na, Parrondo kilenc belőtt hetese is tulajdonképpen a csoda kategória, a becserélt Wisu védései sem jöhettek volna jobban és Pastor is válaszolt a kérdéseimre, azt kell mondjam. Azt írtam a KP-ban, hogy egy olyan csapat kell, amelyik a játék összes elemét örömmel játsza, és ezt láthattuk a Szegedtől ma.

Most már csak egy kérdés maradt, hogy vajon Jacobsen mennyi időt szánt a felkészülésre erre a párharcra? Szerintem sokat nem, de mondjuk bármennyit is, azt a következő héten meg kell sokszorozza, ha tovább akar esetleg jutni a csapata. De innen már nehéz lesz, most a Szeged az esélyes, át is fordul a 90/10 - 40/60-ra, viszont ezzel együtt ott a nyomás is rajta, de persze ilyenekkel még ráérünk foglalkozni. Ma ünneplés van. 

Töcök is tol valamit holnap.

comments powered by Disqus

Hatosfal

blogavatar

A világ legjobb csapatsportjának történéseit követjük és tárgyaljuk ki több szempontból, ellentmondást nem tűrően.

Szocmédia