Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Juniorok, vagy inkább Lady-k?

0 Komment


U 19-es lányaink az elmúlt egy hétben a korosztályuk EB-jén virgonckodtak, érem ugyan nem lett belőle (csak egy góllal maradtak le róla), de most is kiderült, hogy utánpótlásunk továbbra is van/lenne a női mezőnyben.

Tárt karokkal vár a lengyel Szeged

0 Komment

Meccs

Egyenes kieséses odavágóján belefért ugyan, de most nem fog. Szóval előzetesen csak annyit kérnék, hogy ne kapjunk ki, és ne legyen Carlosnak a sajtóson majd ilyen feje. Nyilván bővebb értekezést magáról a kézilabdáról tolni fogunk, amikor itt lesz az ideje, de most még csak tervezgetési fázisnál tartunk ugye.

Lehet nagyon durva is, de nem feltétlen lesz az

0 Komment

Igaz, hogy ezt most nem gyermekkéz húzta, de így sem lett sokkal szimpatikusabb vagy szerencsésebb, na. Ettől függetlenül azért nagy duzzogva tán még áldásomat is adnám erre a csoportra. De végignyálazom azért gyorsan, hogy melyik kalapból melyiknek örülnék jobban és miért.

Most akkor ez jó, vagy rossz?

0 Komment


Elsőre jónak tűnik, bár ez női kézilabda, szóval franc tudja... Az biztos, hogy egy könnyebb ágra kerültünk, és ha lenne szakmai stábunk nem is aggódnék...

A bizalom a legfontosabb

0 Komment

Remek érzés volt előzetesen azt olvasni az eurohandballon, hogy négy csapat kvalifikálta magát az utolsó két forduló előtt Lengyelországba: a házigizdán kívül a franciák, a dánok és mi. Ilyenkor melengeti a lelkemet valami más is a verőfényes napsütésen kívül. Büszkeség, azt hiszem.

Hatosfal

blogavatar

A világ legjobb csapatsportjának történéseit követjük és tárgyaljuk ki több szempontból, ellentmondást nem tűrően.

Szocmédia